Om IT-Banken

I IT-Banken kan du finde viden om teknologier til mennesker med funktionsnedsættelser. Du kan søge efter de bedste teknologier, læse om hvad teknologierne kan og finde anmeldelser fra andre brugere af IT-Banken. Du kan også selv oprette en bruger og bidrage til IT-Banken med dine egne anmeldelser eller ved at dele de nyeste teknologier.

I IT-Banken kalder vi teknologierne for social IT. Social IT er brugerrettet teknologi, der øger livskvaliteten for mennesker med funktionsnedsættelser. Det er fx apps og computerprogrammer til kommunikation, leg, læring, struktur og vejfinding - men det kan også være meget mere. Søg i IT-Banken for at finde flere muligheder!

IT-Banken er etableret for at gøre det lettere for fagpersoner, pårørende og mennesker med funktionsnedsættelser at finde og få overblik over de bedste teknologier.

Forhåbningen er, at alle, der har erfaringer med at anvende social IT til mennesker med funktionsnedsættelser, vil dele deres erfaringer ved at lave anmeldelser i IT-Banken. Så flere mennesker med funktionsnedsættelser kan få adgang til netop de teknologier, der er det bedste match for den enkelte.

IT-Banken er udviklet af Socialt Udviklingscenter SUS i samarbejde med 18 kommuner og en region: Brøndby, Favrskov, Frederiksberg, Gribskov, Gentofte, Guldborgsund, Helsingør, Hjørring, Horsens, Ikast-Brande, Kolding, Roskilde, Rødovre, Silkeborg, Varde, Viborg, Aabenraa, Aalborg Kommuner og Region Hovedstaden. Socialsquare har stået for den tekniske udvikling af IT-Banken.

IT-Banken er udviklet med støtte fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte Socialt Udviklingscenter SUS med spørgsmål, feedback eller forslag til IT-Banken.

Skriv direkte til temachef Villads Bach Petersen på vbp@sus.dk. Eller kontakt os via:

Socialt Udviklingscenter SUS
Nørre Farimagsgade 13
1364 København K

Tlf. 33 93 44 50
www.sus.dk
sus@sus.dk